Rattan napozóágy

Haiti rattan napozóágy

215.000 Ft

Haiti rattan napozóágy kertjében vagy teraszán mindig hívogatja Önt egy kis lazulásra, kikapcsolódásra, melyen varázslatos, pihentető órákat tölthet el.

Kategória:
Rattan napozóágy


Leírás

Vacsora után befejezni az estét kedvesével lehetne tökéletesebb választás, mint a Haiti rattan napozóágy? Helyezzenek el és gyújtsanak meg pár gyertyát a rattan napozóágy körül, természetesen tisztes távolságra és kezdődhet a romantikus este.  Hajtsák le a napernyőt, kényelmesen helyezkedjenek el rajta és csodálják az égbolton a csillagokat. Ha megunták hajtsák fel a napernyőt, így megvédve Önöket a kíváncsi szemek elöl. A folytatást már Önökre bízom. A rattan napozóágy óriási fekvőfelületével, vastag párnájával biztosan nem fogják magukat kényelmetlenül és helyszűkében érezni.

Rattan kerti bútor kézzel font, kiváló minőségű UV és időjárásálló, 1.3 x 9.5 mm vastag, sötétbarna polyrattan szálakból készült. Vastag váza rendkívül masszív, porszórt alumínium, mely nem rozsdásodik. Rattan napozóágy vásárlása mellé ingyenesen biztosítunk egy védőhuzatot, ezzel védheti hó, eső, por és a nap káros UV sugarai ellen.

Rattan napozóágyhoz tartozó összes párna és napernyő világosbarna színű, vízlepergető védőréteggel van bevonva. A párnahuzat cipzárral van ellátva, ezáltal könnyen levehető és tisztítható.

Rattan napozóágy tartalma:

1 db nagyméretű kerek napozóágy állítható napernyővel, fekvőpárna, 3 db kispárna, ajándék védőhuzat