Rattan kerti étkező garnitúra

Dominika kerti bútor, 10 személyes rattan kerti étkező garnitúra

360.000 Ft

A helytakarékos rattan kerti bútorok elegáns képviselője a Dominika rattan kerti étkező garnitúra, mely dizájn és praktikusság tökéletes kombinációja

Kategória:
Rattan kerti étkező garnitúra


 

Leírás

Kerti rattan étkező garnitúra székei, minden szempontból az Ön kényelmét szolgálják. Lehajtható háttámlával ellátott, fogantyúval felszerelt székek könnyen mozgathatóak. Az ülőkék a székek alatt tárolhatóak és egy könnyed mozdulattal betolhatóak az asztal alá.

Hatalmas rattan asztal közepébe van süllyesztve egy 5 mm vastag, biztonsági üveg. Méretének és ülőhelyek számának köszönhetően, tíz fő kényelmesen elfér az asztal körül. Az asztal rendkívül masszív és stabil, mert pórszórt 1.2 mm vastag alumínium váza egy elemből lett kialakítva. A kerti rattan étkező garnitúra összes eleme kiváló minőségű, 1.3 x 9.5 mm vastag, UV álló sötétbarna polyrattan szálakból készült.

Rattan kerti bútor pontos méreteit fent láthatja a 360 fokban körbeforgatható képeken.

Az Ön nyugodt és kényelmes pihenéséhez szeretnék tanácsot adni. Dominika rattan kerti bútorhoz hasonló termékek léteznek, de azok nem biztos, hogy ugyanilyen kényelmesek is. Nem mindegyik rattan kerti étkező garnitúra rendelkezik magasított, dönthető háttámlás székekkel. A szék önmagában alacsony háttámlával készül, hogy elférjen az asztal alatt. Ha nem tartozéka a székeknek a magasított, dönthető háttámla, rendkívül kényelmetlenül fogja magát érezni, mikor hátradől.

A rattan kerti étkező garnitúra székeinek tartozéka az 5 cm vastag, vízlepergetős, cipzárral ellátott világosbarna színű párna. A párnahuzatok tisztításához ne használjon hagyományos tisztítószereket, mert a huzaton lévő impregnáló réteget feloldja, így a felület nedvszívóvá válik. A mosáshoz mindig impregnáló mosószert használjon.

Dominika rattan étkező garnitúra hosszabb élettartalmának megőrzéséhez védőhuzatot adunk ajándékba. 

Rattan kerti étkező garnitúra tartalma:

1 db hatalmas étkezőasztal, 6 db lehajthatós háttámlás szék ülőpárnával, 4 db ülőke párnákkal, ajándék védőhuzat.